Jarmark 2019

Již XXI. Krušnohorský vánoční jarmark naše škola pomohla Městu Nejdek zorganizovat v sobotu 14. prosince 2019. Nainstalovali jsme náš betlém, aby se malé děti mohly vyfotit s Ježíškem, připravili jsme stánek Hrátky s čerty, ve kterém šikovní deváťáci po celý den bavili děti i dospělé rozmanitými soutěžemi (kreslení, hádání, házení míčkem, namotávání rybičky apod.). Všichni andělé, čerti i oba Mikulášové (vlastně Mikulášky) si vedli velmi dobře a zvládli i chladné a vlhké počasí. Stánek zdobily obrázky andělů a prskavek, které vytvořily děti z Malířského kroužku našeho DDM. Dům dětí a mládeže se výborně prezentoval také ve stáncích s keramikou a textilními výrobky (kroužky Keramika a Kreativní šití). I tam pomáhali žáci a za to jim patří velký dík. 

V Městské knihovně Nejdek návštěvníci jarmarku mohli hlasovat v soutěži o nejkrásnější vánoční zvoneček. Výstava nápaditých výrobků to byla nádherná a nás těší, že hned dva výtvory naší školy se umístily na předních příčkách: zvonek II.stupně obsadil 3.místo, školní družina pak dosáhla až na 2.místo. Gratulujeme :-)

Děkujeme všem, kteří se do organizace jarmarku zapojili, protože je to velmi pěkná a v okolí už skvěle "zapsaná" akce. Děkujeme Odboru kultury za výbornou organizaci a skvělé zázemí pro naše žáky. Vážíme si výborné spolupráce :-)

Fotografie z akce si můžete prohlédnou zde.