Tábor DDM Doksy 2022

Tento rok jsme se rozhodli pro velký zájem uskutečnit i druhý pobytový tábor. V našich oblíbených Kytlicích měli už bohužel plno, ale dostali jsme nabídku od stejného provozovatele do areálu Poslův Mlýn v Doksech u Máchova jezera.
Vyrazili jsme třetí srpnovou neděli v počtu 40 dětí + 4 vedoucí vstříc novému dobrodružství do „neznáma“.
První den jsme se zabydlovali a prozkoumávali veliký areál, seznamovali jsem se s táborovými pravidly, protože jsme měli vesměs děti, které ještě nikdy na táboře nebyly. Další den jsme se byli podívat v Doksech na zámku, prošli jsme si pohádkový labyrint a také proběhla první seznamovací diskotéka. Třetí den nám celý propršel, ale nám to nevadilo, protože jsme měli domluvený výlet autobusem na pohádkový zámek do Horní Libchavy. Byli jsme tu již podruhé a opět jsme byli všichni z programu a prohlídky nadšeni. Čtvrtý den jsme zavítali do ZOO Berousek v Doksech a večer proběhl Bobřík odvahy, kterým statečně všichni prošli. Poslední den vypukl náš tradiční táborový obchůdek a večer rozlučková diskotéka. Také jsme ve volných chvílích soutěžili, závodili, cvičili, malovali pohledy a trička, když bylo pěkně, tak jsme se koupali v rybníku u areálu a když pršelo, bylo kino.
Zase jsme si to krásně užili a budeme se těšit na tábory příští rok, plánujeme zase dva termíny a oba v Kytlicích. Všechny fotky si můžete prohlédnout na facebooku DDM Nejdek.